Samenwerkende partijen

 

Triple Square gelooft in samenwerking met betrouwbare partners. Daarmee kunnen we een steeds breder en specialistischer scala aan diensten aanbieden. 
Ook hierin zijn we groeiend, steeds met de doelstelling u binnen het gehele spectrum van sustainability van dienst te zijn; oplossingsgericht en ontzorgend !


Huidige partners:

 

De Groene Marktplaats

 

De Groene Marktplaats is een digitaal platform waar de duurzame consument, aanbieders van duurzame producten of diensten en MVO bedrijven elkaar kunnen vinden in relatie tot duurzaamheid. EenDe Groene Marktplaats belangrijke hulpmiddel als onderdeel van dit platform is de zogemaande Nationale Groene Card, vergelijkbaar met de Air Miles pas, waarmee de duurzame consument kan sparen, kan aankopen en/of kan schenken. MVO-bedrijven kunnen deze kaart voor hun klanten, werknemers of andere stakeholders aanschaffen en daarmee een "duurzaamheidsgebaar" maken.

Meer informatie...

 

Imago Bouwers

 

Imago Bouwers biedt haar klanten diverse scans, waaronder de Duurzame Imagoscan die haar klanten inzicht geeft in merk en (toekomstige) MVO-processen en communicatie. Veel organisaties hImago Bouwersebben moeite om innovaties goed voor het voetlicht te brengen. Persberichten zijn slecht geschreven, sites zijn niet up-to-date en er wordt niet optimaal gebruik gemaakt van Social Media.  Tegelijkertijd is communicatie meer dan het bouwen van een website. Een duidelijk imago en Maatschappelijk Verantwoord ondernemen zijn even belangrijke pijlers voor een succesvolle organisatie. De initiatiefnemer van Imago Bouwers, Gerard Vos, bedacht hiervoor de Imagoscan. De  Imagoscan rust op 3 pijlers, de Duurzame Imagoscan, de Duurzame Communicatiescan en de Social Mediascan. Met deze drie pijlers krijgt een MKB-bedrijf praktisch instrumentarium in handen om zich op het gebied van duurzaamheid sterk te onderscheiden. Triple Square speelt en actieve rol in het uitvoeren van de pijler, de Duurzame Imagoscan.

Lees meer…