Vacatures

Netwerkvergroting

 Triple Square is groot voorstander van samenwerking binnen de brede keten van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Of het nu om bijvoorbeeld mensenrechten gaat, duurzaamheid, arbeidomstandigheden of goed bestuur, al die kennis is alleen goed toe te passen als er verbinding tussen deze gebieden ontstaat. Vandaar onze keuze om de spin in dit netwerk te zijn.

 

De bouwketen

Wij zien duidelijke tekenen dat de bouwsector ons een stijging in het aantal advies-activiteiten gaat brengen, ondanks, of misschien juist wel dankzij de economisch moeilijke tijden in deze sector.

Wij zijn dan ook op zoek naar:

 

  • freelance consultants op het gebied van MVO met ervaring in de bouwketen, gedreven, pro-actief, met brede kennis of juist gespecialiseerd;
  • freelance consultants op het gebied van kwaliteit, arbo en milieu, met dezelfde eigenschappen als hiervoor omschreven. Kennis van MVO daarbij is absoluut een voordeel. Activiteiten zullen zich vooral richten op ondersteuning m.b.t. managementsystemen en activteiten gericht op het voldoen aan wet- en regelgeving.

 

Stuur ons een email met gegevens, dan nemen wij contact op !