Doelgroepen

Wij richten ons primair op het bedrijven tot en met een grootte van 500 medewerkers, omdat grotere bedrijven veelal toch MVO-expertise in dienst wil nemen. Daarnaast ricten we ons ook op de locale overheid. Indien u MKB-er bent, zult u naar onze overtuiging, vooral een praktische insteek van ons mogen verwachten. Sustainability zien wij als smeltpot van onderwerpen die niet los gezien kan worden van de dagelijkse bedrijfsvoering. Het is een bedrijfsmodel om onder andere:

  1. een steviger concurrentiepositie te krijgen
  2. gemakkelijker opdrachten te krijgen
  3. een langdurige en meer stabiele relatie met opdrachtgevers, leveranciers en uw werknemers te realiseren
  4. kosten te beheersen
  5. goed personeel aan te kunnen trekken
  6. na invoering, met trots naar uw omgeving te communiceren dat sustainability u ernst is !

 

Voor (locale) overheden (gemeentes, provincies en semi-overheids-instellingen)  kunnen wij vooral op beleidsondersteunend niveau een rol spelen. Of het nu gaat om duurzaamheid of, in meer brede zin, “sustainability”. Duurzaamheidsbeleid en –actieplannen zijn bijvoorbeeld voor u als locale overheid van belang Wij nodigen u graag uit om verder te lezen zodat u een gevoel bij onze meerwaarde kunt krijgen. En natuurlijk komen wij graag uw koffie eens proeven !

 

Branche-organisaties zijn vaak het vliegwiel van innovatie in de betreffende bedrijfstak. Alhoewel ieder bedrijf uniek is en de weg naar sustainability voor ieder bedrijf anders is, kan een branche-organisatie aardig wat voorwerk verrichten om sustainability gemakkelijker toepasbaar te maken. Vandaar dat woij ook samenwerking met deze organisaties zoeken en vinden !

 

 

 

trainride_sans_titre from Ronald Frederick on Vimeo.